Η πολιτική των επιδομάτων που αποσκοπεί στην άγρα ψήφων των κακομοίρηδων

epidomata

Η πολιτική των επιδομάτων είναι ένα νέο κόλπο του κυρίου Τσίπρα ενόψει της πενίας και των εκλογικών προοπτικών του κόμματός του. Αυτό το κόλπο λοιπόν αποτελεί συνδυασμό λαϊκισμού και εξαπάτησης. Πρώτα  παίρνει από την τσέπη του κοσμάκη περισσότερα από όσα θα μπορούσαν να αντέξουν, αποφάσισε δε στη συνέχεια να τους προσφέρει «ελεημοσύνη». Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αποσκοπεί αυτοί που παίρνουν το επίδομα να του είναι και ευγνώμονες. Και καλά να πάρεις κάποια χρήματα από αυτούς που έχουν, άντε πάλι καλά. Το να παίρνεις όμως και από αυτούς που ψυχορραγούν και να τους γυρνάς τη μισή εξόφληση ενός λογαριασμού της ΔΕΗ αυτό πάει πολύ.

Στη συνέχεια επιστρέφει παρακρατηθείσες εισφορές και αυτές όχι μόνο στο ακέραιο αλλά λιγότερες από αυτές που είχαν παρακρατηθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό, αυτό μου θυμίζει τους επισκηνής μάγους. Η επιστροφή των εισφορών δεν είναι δε, ούτε αντίστοιχη των 8 χρόνων που γινόταν η παρακράτηση.

Όλο το σκηνικό γίνεται στην προσπάθεια να εμφανιστεί ο κ. Τσίπρας ότι δίνει λεφτά στους στοχοποιημένους Έλληνες που αυτός δημιούργησε. Τελευταία δε προσπαθεί μετά τα καμώματα του Καμμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με σειρά νομοσχεδίων δήθεν μεταρρυθμιστικού περιεχομένου. Αξίζει εδώ να επισημάνουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εντόπισε όπλα μας στον ISIS. O κύριος Βασίλης Παπαδόπουλος μας λέει το πόρισμα των Βρυξελλών ως μεσάζων είναι το καλό παιδί του Καμμένου. Κοινώς, «εμείς να ‘μαστε καλά και για τους άλλους έχει ο Θεός».
Όλα θα τα δουν τα μάτια μας. Άμα η κυβέρνηση καταφέρει να κάνει και κόμμα του Ρουβίκωνα τότε θα τα έχει επιτύχει όλα.

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ διαφωνεί για την φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Ρωσοπόντιο επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη με πρόσωπα της Κυβέρνησης. Όλα αυτά αφορούν τη μεταβίβαση του Λιμένα Θεσσαλονίκης και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ήδη ανεβλήθει η παραχώρηση του ως Άνω Λιμένα και ο τηλεοπτικός σταθμός Ε έπεσε στα χέρια του ως άνω επιχειρηματία.

Ο κύριος Πάνος Καμμένος δεν παραβρέθηκε στην ετήσια συνάντηση του Έλληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου όπου ο κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Πάιατ. Φρόντισε όμως να είναι παρών στην εκδήλωση του σταθμού Ε.

Παρά τις συμβουλές του Αλέξανδρου Φλαμπουράρη εκείνος έκανε το δικό του. Βλέπουμε ότι επιχειρεί να συγκρουστεί ευθέως με την αμερικανική διπλωματία αλλά και τον πρέσβη Τζ. Πάιατ, προκειμένου σε προσωπικό επίπεδο να αντιμετωπίσει την αρνητική στάση που μετά από σειρά αποκαλύψεων έχουν υιοθετήσει οι Αμερικανοί για τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας. Από όπου και να τους πιάσεις αγαπητοί μου φίλοι δεν βρίσκεις άκρη. Ο Θεός βοηθός.

Ασπρούκος Ηλίας καταχωρήθηκε στις 2018-2-10 Κατηγορία: Αρθρογραφία

Γράψτε μία Απάντηση

(Ctrl + Enter)