Αξίζει τον κόπο να πάει ένας νέος άνθρωπος για βουλευτής;

neos

Τούτη τη φορά θα ασχοληθώ με τους βουλευτές στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς ο ρόλος τους είναι καθαρά διακοσμητικός με την άχρηστη παρουσία τους στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.

Αν ψάξει κανείς με προσοχή το πρωτόκολλο της Βουλής στα δύο τελευταία χρόνια θα διαπιστώσει ότι δεν έχουν υποβάλλει ούτε μια ερώτηση δική τους σε οποιοδήποτε ζήτημα που να μην έχει περάσει προηγουμένως από τη σύμφωνη γνώμη του κόμματος ή της Κυβέρνησης.

Μέχρι τώρα έχουν συμβεί ουκ ολίγες συμφορές σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο και μέσα σε όλη αυτή την κατηφόρα δεν έχει βρεθεί ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει αυτόνομα και ανεξάρτητα μια ερώτηση στη Βουλή.

Παίρνουμε δηλ. τον μισθό μας, ψηφίζουμε ότι πει το κόμμα και ποτέ να μη γίνουν εκλογές!!! Αυτά βλέπουν οι νέοι άνθρωποι και γι’ αυτό απομακρύνονται από την πολιτική.

Το πράγμα έχει καταντήσει να βάζουν υποψηφιότητα και να παίρνουν θέσεις άτομα που η συμπεριφορά τους είναι μη πρέπουσα και μάλιστα αυτοί οι άνθρωποι να κατέχουν και ειδικές θέσεις στο γραφείο του Πρωθυπουργού της χώρας. Αν δει κανείς τον διάλογο μιας κυρίας που ασχολείται με τον τουρισμό με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού (κ. Καρανίκα) θα ξεχάσει τα Ελληνικά του και θα αναβιώσει το κλίμα που επικρατεί στους κακόφημους οίκους αγοραίου έρωτα.

Ασπρούκος Ηλίας καταχωρήθηκε στις 2018-2-10 Κατηγορία: Αρθρογραφία

Γράψτε μία Απάντηση

(Ctrl + Enter)